Reviews


5 stars after 292 reviews
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers bereid eten. Alles komt mooi verpakt en heet thuis aan. Mooie goede porties en super lekker. Echt een aanrader. 7/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker, en zeker ruime porties. Kunnen we nog een keer van smullen. 7/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten weer helemaal super, zoals altijd. Zoveel vegan keuze. En de beste VEGAN KIP!! 😍 7/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goed verzorgd en goede service! Zeker voor herhaling vatbaar! 7/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en het eten was weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meerdere keren besteld en iedere keer weer verrassend goed. 7/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten. Keurig op tijd bezorgd. Aanrader! 7/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top zoals altijd 7/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al meerdere keren een bestelling geplaatst . Het eten is echt bijzonder goed. Aaneader 7/16/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer besteld en het eten was wederom heerlijk! Bezorging en service zijn ook dik in orde. Toen het door ons bestelde dessert niet gemaakt kon worden werden we van tevoren gebeld om een ander dessert uit te kiezen, en kregen we daarnaast ook nog een extra dessert gratis erbij. Absoluut een aanrader. 7/14/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd snel, warm en vriendelijk bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon super lekker 7/6/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld, en het was lekker. De salsa verde was delicious 👍 6/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten zou binnen een uur bezorgd worden, maar kwam een klein half uur te laat. Mijn broer had een pizza margarita besteld die hij niet te eten vond en heeft hem na 1 stuk weggegooid. Mijn moeder had een veggie wrap die helemaal koud was. Ik had zelf een taco veggie besteld en had verwacht dat ik gevulde harde taco schelpen kreeg, maar het waren wraps in de vorm van een taco schelp die tussen zacht en hard in zaten, dus dat was eigenlijk gewoon een beetje taai. De vulling was overigens wel lekker. Ik heb er al vaker besteld en toen was ik altijd tevreden, alleen nu iets minder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, bezorging binnen de genoemde tijd. Wij gaan nog vaker bestellen staan zoveel lekkere dingen op het menu This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er staat een uur bezorgtijd ongeveer maar ze waren er al binnen 35-45 min top service en heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ongelooflijk wat goed dit eten is, inmiddels veel geproeft van verschillende maaltijden en allemaal even goed! Ook de sausjes , dessertjes en side dishes. Wederom bestellen maar! 6/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de bestelde toetjes was op, hier werd eventjes over gebeld en dit werd heel klantvriendelijk opgelost. Direct zo’n goed gevoel bij het restaurant dat we vurig hoopten dat onze eerste bestelling even goed beviel. Gelukkig bleek dit inderdaad zo te zijn, dit gaan we vaker doen! 6/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit altijd lekker, service top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader, ook de desserts! 6/19/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vegan pizza taco was weer heerlijk en ook de vegan panna cotta was erg lekker! Zo fijn dat er veel vegan opties zijn en vandaag ontdekt dat er ook vegan toetjes zijn. Super! 6/18/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk eten vandaag ontvangen. Toetjes waren ook heeeeerlijk. 6/14/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Als tip: plaats wat meer foto's op de webside. Als je de eerste keer bestelt weet je niet wat je bestelt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitatief goed eten. Authentiek en meer dan genoeg. Reeds tweemaal verschillende gerechten besteld en beide keren meer dan tevreden. Kortom: Top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kwam via iemand anders erachter dat hier veel vegan te bestellen is! Dus wilde het graag uitproberen. Ik ben voorlopig niet vanplan nog ergens anders te bestellen. Ik ben 4 jaar vegan en ik heb nog nooit zo'n heerlijke pizza taco gegeten. En dan heb ik het nog niet gehad over de toetjes! Snelle bezorging, vriendelijk, warm eten, en ook nog eens heerlijk. 6/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, alleen wat prijzig en de frieten waren flauw en niet goed gebakken. De quesadillas waren enorm lekker en de pulled beef ook. 6/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We misten wel enige Mexicaanse spices zoals koriander, komijn,knoflook en/of cayenne peper ! Voor de rest alles vers en mooie tortilla's 6/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Kwam op tijd was warm en heel lekker! Zeker een aanrader. 6/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nu voor derde keer besteld en lijkt wel of ze steeds beter worden. Alles vers, goed warm en binnen 3 kwartier stond de leuke dame weer voor onze deur. Vooral zo doorgaan en wij bestellen vaker. 6/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer hier besteld. Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle gerechten waren erg lekker. 6/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en goede kwaliteit 5/31/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en grote hoeveelheid! 5/31/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers en netjes verzorgd! Aanrader. 5/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben echt harstikke tevreden over de service. De spareribs en de pizza's waren heerlijk, top kwaliteit / prijsverhouding! Vriendelijke bezorgster ook, het eten kwam op tijd. Mij ga je zeker vaker terug zien. 5/26/2021
Tikal Food 5 stars after 292 reviews
Tikal Food