Reviews


5 stars after 251 reviews
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk eten vandaag ontvangen. Toetjes waren ook heeeeerlijk. 6/14/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Als tip: plaats wat meer foto's op de webside. Als je de eerste keer bestelt weet je niet wat je bestelt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitatief goed eten. Authentiek en meer dan genoeg. Reeds tweemaal verschillende gerechten besteld en beide keren meer dan tevreden. Kortom: Top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kwam via iemand anders erachter dat hier veel vegan te bestellen is! Dus wilde het graag uitproberen. Ik ben voorlopig niet vanplan nog ergens anders te bestellen. Ik ben 4 jaar vegan en ik heb nog nooit zo'n heerlijke pizza taco gegeten. En dan heb ik het nog niet gehad over de toetjes! Snelle bezorging, vriendelijk, warm eten, en ook nog eens heerlijk. 6/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, alleen wat prijzig en de frieten waren flauw en niet goed gebakken. De quesadillas waren enorm lekker en de pulled beef ook. 6/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We misten wel enige Mexicaanse spices zoals koriander, komijn,knoflook en/of cayenne peper ! Voor de rest alles vers en mooie tortilla's 6/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Kwam op tijd was warm en heel lekker! Zeker een aanrader. 6/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nu voor derde keer besteld en lijkt wel of ze steeds beter worden. Alles vers, goed warm en binnen 3 kwartier stond de leuke dame weer voor onze deur. Vooral zo doorgaan en wij bestellen vaker. 6/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer hier besteld. Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle gerechten waren erg lekker. 6/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en goede kwaliteit 5/31/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en grote hoeveelheid! 5/31/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers en netjes verzorgd! Aanrader. 5/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben echt harstikke tevreden over de service. De spareribs en de pizza's waren heerlijk, top kwaliteit / prijsverhouding! Vriendelijke bezorgster ook, het eten kwam op tijd. Mij ga je zeker vaker terug zien. 5/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb gemengde gevoelens. De Tikal burger smaakte goed, maar de friet vond ik niet lekker. De bestelde groente frites waren niet voorradig, maar hier werd over gebeld en het werd netjes opgelost in de vorm van een extra toetje. De toetjes, alhoewel klein, waren goed van smaak. De bezorgster stond bij het verkeerde huisnummer aan te bellen.... alhoewel mijn gegevens correct op het ticket stonden. Gemengde gevoelens dus. 5/25/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden! Alles smaakt heerlijk. Veel vegan keuze, echt super fijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De website is duidelijk, ook erg fijn dat je de voortgang van de bestelling kunt zien. Het eten was weer heerlijk, goed verzorgd, verse pelroducten. Enige minpuntje was dat de bestelling later was dan het uitgekozen bezorgmoment. 5/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle bezorging en een toetje van het huis. Super! 5/19/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas geen 2e keer voor ons. Na 2,5 uur wachten eindelijk ons eten bezorgd, snap dat het druk kan zijn maar vermeld dan niet bij : bezorging: zo snel als mogelijk (binnen 60 min) als dit niet zo is. Spareribs waren lekker mals , dat is dan wel weer een pluspunt. 5/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, eten was er sneller dan verwacht, heerlijk warm( of koud, lag aan het gerecht), meer dan voldoende!! 5/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruime keuze in heerlijke vegan gerechten! 5/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom helemaal af. Aanrader voor wie van goed eten houdt. 5/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heel lekker en bezorging eerder dan verwacht! 5/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom Heerlijk. 5/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel fijn dat er veel keuze is in vegan gerechten. De vegan pizza's waren heerlijk! 5/10/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben online een bestelling geplaatst en hebben die laten thuisbezorgen. Het bestellen gaat gemakkelijk. Het eten kwam op tijd en was nog goed op temperatuur. Op de kwaliteit van het eten helemaal niks aan te merken. Lekkere smaken en verse producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. 5/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten 👍👍👍 5/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit en snelle service echte aanrader 5/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelde maaltijden werden mooi op tijd geleverd. Het was ook allemaal goed bereid. Alleen heel erg jammer dat het niet meer allemaal op temperatuur was. Gedeeltelijk zelfs lauw warm tot koud. 5/3/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vegan pizza taco was geweldig! (Net zo als de rest van het eten ;-)) 5/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere vega producten! 5/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, vooral de chili was nog super warm. De Pizza iets minder, maar zeker niet koud. 5/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2de keer besteld en wederom een succes. Aardige bezorgservice, netjes op tijd afgeleverd, heerlijke maaltijd en goed warm. Wederom ga zo door, dan blijf ik bestellen. 5/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en prijs. Snelle bezorging 4/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld. Lekker gegeten. 4/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza taco gegeten 🥰 4/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 4/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten! 4/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een fantastisch feestmaal! Zelden zo lekker mexicaans gegeten. Een aanrader voor eenieder! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! Helemaal af. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Tikal Food 5 stars after 251 reviews
Tikal Food