Reviews


5 stars after 321 reviews
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goede porties. Uitgebreide kaart, voor ieder wat wils!! 9/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
pizza taco zat een kaas saus op, dat was in het begin wel lekker maar daarna niet meer, gewoon normale kaas erop aub. 9/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten zoals altijd echt een aanrader 9/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle bezorging, warm en voldoende eten!! Enne die tiramisu omg wat lekker! Vlg keer bestel ik 4 porties, alleen voor mezelf!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgd op tijd, in het aangegeven tijdslot. Top kwaliteit! Snel nog eens bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ben nog steeds op de tikal groente aan het wachten. 9/24/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het burger menu was heerlijk! 9/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect perfect perfect 9/18/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mag ik jullie bedanken voor ons jeugdsentiment πŸ₯ΊπŸ₯°πŸ˜ Pizza Tacooooooo πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° maar dan vegan. Jezus wat lekker 🀀 !! Zò lang geleden! Ik verwachtte er niet veel van (zelfbescherming πŸ€ͺ), maar het was dus net als vroeger 😍 Mijn kinderen eten meestal tussen de 1 a 2 pizza punten. Nu 3! 🀣 We moesten bijna vechten om de laatste stukken 🀣 Wij gaan hier zeker vaker bestellen ;-) Eten komt snel en warm aan 😍 Aanrader! 9/14/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging op tijd en eten was lekker. Was een grotere bestelling en toch was alles goed warm en goed verzorgd. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle levering, helaas zaten de frietjes er niet bij. Hadden de vegan opties besteld van de enchilada (2-ster) en de burrito (3-ster) maar konden beiden niet echt overtuigen. Burrito was iets dus wel iets beter dan de enchilada die echt erg droog was. 9/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voedselvergiftiging opgelopen, niet erg best dus. 9/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger en heerlijk eten. Dankjewel! 9/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten! Laatste keer zat er zelfs een toetje van de chef bij πŸ₯°. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed en genoeg. En met gewoon bedoel ik hier valt niks op aan te merken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle bezorging en een vriendelijke bezorger! 8/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vegan Tikal burrito was heerlijk en in het tijdslot bezorgd. Super tevreden, zal zeker weer bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer vandaag besteld en het eten is echt heerlijk! De porties zijn meer dan genoeg. Vandaag de nachos vergeten, maar werden nageleverd met twee extra toetjes erbij. Top service. Zeker niet de laatste keer dat we besteld hebben. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super! De beste vegan kip die er is! πŸ‘πŸΌ Misschien een idee om ook vegan/vegetarische kindermenu’s op jullie kaart te zetten? 8/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 8/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten en een top service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers bereid eten. Alles komt mooi verpakt en heet thuis aan. Mooie goede porties en super lekker. Echt een aanrader. 7/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker, en zeker ruime porties. Kunnen we nog een keer van smullen. 7/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten weer helemaal super, zoals altijd. Zoveel vegan keuze. En de beste VEGAN KIP!! 😍 7/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goed verzorgd en goede service! Zeker voor herhaling vatbaar! 7/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en het eten was weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meerdere keren besteld en iedere keer weer verrassend goed. 7/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten. Keurig op tijd bezorgd. Aanrader! 7/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top zoals altijd 7/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al meerdere keren een bestelling geplaatst . Het eten is echt bijzonder goed. Aaneader 7/16/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer besteld en het eten was wederom heerlijk! Bezorging en service zijn ook dik in orde. Toen het door ons bestelde dessert niet gemaakt kon worden werden we van tevoren gebeld om een ander dessert uit te kiezen, en kregen we daarnaast ook nog een extra dessert gratis erbij. Absoluut een aanrader. 7/14/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd snel, warm en vriendelijk bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon super lekker 7/6/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld, en het was lekker. De salsa verde was delicious πŸ‘ 6/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten zou binnen een uur bezorgd worden, maar kwam een klein half uur te laat. Mijn broer had een pizza margarita besteld die hij niet te eten vond en heeft hem na 1 stuk weggegooid. Mijn moeder had een veggie wrap die helemaal koud was. Ik had zelf een taco veggie besteld en had verwacht dat ik gevulde harde taco schelpen kreeg, maar het waren wraps in de vorm van een taco schelp die tussen zacht en hard in zaten, dus dat was eigenlijk gewoon een beetje taai. De vulling was overigens wel lekker. Ik heb er al vaker besteld en toen was ik altijd tevreden, alleen nu iets minder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, bezorging binnen de genoemde tijd. Wij gaan nog vaker bestellen staan zoveel lekkere dingen op het menu This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er staat een uur bezorgtijd ongeveer maar ze waren er al binnen 35-45 min top service en heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Tikal Food 5 stars after 321 reviews
Tikal Food