Reviews


5 stars after 292 reviews
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd perfect op tijd, eten nog lekker warm, heel goed verpakt. Complimenten! En natuurlijk was het bestelde eten ook weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Unfortunately the Tuna from the salad was so dry that it was even hard to swallow it. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer super ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer genieten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good quality food 11/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd 11/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afgelopen keer super lekker en naar wens, maar gisteren minder. Taco’s waren helaas doorweekt 11/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was het wel pittig en zaten er wel olijven in, al was duidelijk aangegeven en stond ook op de bon “niet pittig, geen olijven”. 10/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal Top👍 Ook nog bezorgd door super aardige jonge dame. 10/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon telkens top 10/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goddelijk lekker 10/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was uitzonderlijk lekker! Boneless ribs met nachos besteld, echt van genoten! De kaassaus is ook echt een aanrader. Ik ben fan! 10/25/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spare ribs!! en de bezorging was vriendelijk en snel! alle eten keurig verzorgd en warm! 10/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets later bezorgd. Netjes afgehandeld en zoals altijd weer heerlijk. Een echte aanrader. 10/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en niet te duur echte aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten was weer ontzettend goed. We hebben heerlijk gegeten. Alleen de nacho's vielen deze keer een beetje tegen, er zat maar een hele kleine hoeveelheid geraspte kaas overheen. 10/16/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom 1 woord.....MEESTERLIJK! 10/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, heerlijk van smaak en altijd even vriendelijk bij het bezorgen 10/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer, altijd wel fan geweest van Tikal. Echter 2,5 uur wachten op je eten en het dan ook nog koud ontvangen, Geen telefoontje dat het langer duurt. Telefonisch totaal niet bereikbaar om opheldering te vragen. 10/6/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles echt super lekker 10/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Fries bowl tot de volgende keer 10/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was sneller dan opgegeven. We hebben jullie ontdekt via Uber eats maar bestellen voortaan via jullie eigen website. steun de lokale ondernemer en niet de grote multinationals!! De Taco pulled chicken mocht wat meer smaak hebben. De Spareribs waren daarentegen heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good food and large quantities! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good food and large quantities! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goede porties. Uitgebreide kaart, voor ieder wat wils!! 9/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
pizza taco zat een kaas saus op, dat was in het begin wel lekker maar daarna niet meer, gewoon normale kaas erop aub. 9/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten zoals altijd echt een aanrader 9/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle bezorging, warm en voldoende eten!! Enne die tiramisu omg wat lekker! Vlg keer bestel ik 4 porties, alleen voor mezelf!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgd op tijd, in het aangegeven tijdslot. Top kwaliteit! Snel nog eens bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ben nog steeds op de tikal groente aan het wachten. 9/24/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het burger menu was heerlijk! 9/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect perfect perfect 9/18/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mag ik jullie bedanken voor ons jeugdsentiment 🥺🥰😍 Pizza Tacooooooo 🥰🥰🥰🥰 maar dan vegan. Jezus wat lekker 🤤 !! Zò lang geleden! Ik verwachtte er niet veel van (zelfbescherming 🤪), maar het was dus net als vroeger 😍 Mijn kinderen eten meestal tussen de 1 a 2 pizza punten. Nu 3! 🤣 We moesten bijna vechten om de laatste stukken 🤣 Wij gaan hier zeker vaker bestellen ;-) Eten komt snel en warm aan 😍 Aanrader! 9/14/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging op tijd en eten was lekker. Was een grotere bestelling en toch was alles goed warm en goed verzorgd. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle levering, helaas zaten de frietjes er niet bij. Hadden de vegan opties besteld van de enchilada (2-ster) en de burrito (3-ster) maar konden beiden niet echt overtuigen. Burrito was iets dus wel iets beter dan de enchilada die echt erg droog was. 9/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voedselvergiftiging opgelopen, niet erg best dus. 9/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger en heerlijk eten. Dankjewel! 9/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten! Laatste keer zat er zelfs een toetje van de chef bij 🥰. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed en genoeg. En met gewoon bedoel ik hier valt niks op aan te merken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle bezorging en een vriendelijke bezorger! 8/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vegan Tikal burrito was heerlijk en in het tijdslot bezorgd. Super tevreden, zal zeker weer bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer vandaag besteld en het eten is echt heerlijk! De porties zijn meer dan genoeg. Vandaag de nachos vergeten, maar werden nageleverd met twee extra toetjes erbij. Top service. Zeker niet de laatste keer dat we besteld hebben. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super! De beste vegan kip die er is! 👍🏼 Misschien een idee om ook vegan/vegetarische kindermenu’s op jullie kaart te zetten? 8/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 8/12/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten en een top service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Tikal Food 5 stars after 292 reviews
Tikal Food