Reviews


5 stars after 321 reviews
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en alles vers…voor herhaling vatbaar 1/14/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was helaas niet warm. De cheese cake smaakte anders dan anders. 11/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur (!) moeten wachten op bestelling, zonder bericht over vertraging of enige vorm van compensatie/ excuses. De kip op de taco was koud, de rest was wel warm. Jammer, we hadden er meer van verwacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten heeft ons goed gesmaakt! Uien ringen waren heerlijk, zo ook de burgers en etc. Voor herhaling vatbaar :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10.. altijd geweldig eten! Vriendelijke bezorgers, eten altijd warm en vers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/28/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd. Zullen hier weer bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met familie samen gegeten super kwaliteit En zeer goed bedankt 4/9/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer lekker ! Goed warm aangekomen , het stoom kwam er nog vanaf. Genoten van wederom lekker eten , dankjewel! 3/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De levering is altijd vrij snel en alles is netjes verzorgt! De smaken zijn goed (pizza taco is een aanrader!) Bij de nachos met pulled beef, was het vlees heel erg zoutig. Voor mijn smaak iets te. Verder alles prima. 2/12/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn zeer tevreden en eten is heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
op tijd gebracht en warm vriendelijke bezorger heel lekker 1/22/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed eten warm gebracht op de afgesproken tijd 1/8/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste! Alles was prima verzorgd en zeer smakelijk 👍 1/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel later bezorgt dan de tijd die werd aangegeven 1/3/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, vers warm en snel geleverd 12/13/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, elke keer weer. Top!! 12/2/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd perfect op tijd, eten nog lekker warm, heel goed verpakt. Complimenten! En natuurlijk was het bestelde eten ook weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Unfortunately the Tuna from the salad was so dry that it was even hard to swallow it. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer super ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer genieten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good quality food 11/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd 11/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afgelopen keer super lekker en naar wens, maar gisteren minder. Taco’s waren helaas doorweekt 11/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was het wel pittig en zaten er wel olijven in, al was duidelijk aangegeven en stond ook op de bon “niet pittig, geen olijven”. 10/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal Top👍 Ook nog bezorgd door super aardige jonge dame. 10/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon telkens top 10/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goddelijk lekker 10/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was uitzonderlijk lekker! Boneless ribs met nachos besteld, echt van genoten! De kaassaus is ook echt een aanrader. Ik ben fan! 10/25/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spare ribs!! en de bezorging was vriendelijk en snel! alle eten keurig verzorgd en warm! 10/22/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets later bezorgd. Netjes afgehandeld en zoals altijd weer heerlijk. Een echte aanrader. 10/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en niet te duur echte aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten was weer ontzettend goed. We hebben heerlijk gegeten. Alleen de nacho's vielen deze keer een beetje tegen, er zat maar een hele kleine hoeveelheid geraspte kaas overheen. 10/16/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom 1 woord.....MEESTERLIJK! 10/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, heerlijk van smaak en altijd even vriendelijk bij het bezorgen 10/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer, altijd wel fan geweest van Tikal. Echter 2,5 uur wachten op je eten en het dan ook nog koud ontvangen, Geen telefoontje dat het langer duurt. Telefonisch totaal niet bereikbaar om opheldering te vragen. 10/6/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles echt super lekker 10/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Fries bowl tot de volgende keer 10/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was sneller dan opgegeven. We hebben jullie ontdekt via Uber eats maar bestellen voortaan via jullie eigen website. steun de lokale ondernemer en niet de grote multinationals!! De Taco pulled chicken mocht wat meer smaak hebben. De Spareribs waren daarentegen heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good food and large quantities! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good food and large quantities! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Tikal Food 5 stars after 321 reviews
Tikal Food